Victoria Kriukova

Sunt specializată în investigații jurnalistice, inclusiv legate de procesele de aprobare și aplicare a legilor, eludarea acestora, monitorizarea utilizării banilor publici. Autor al mai multor anchete jurnalistice de rezonanță.

Activitatea profesională am început-o în 2010, în calitate de reporter de știri la Publika TV, stație afiliată CNN. Iar în 2017 am devenit autor și realizator al unui talk-show în care am abordat subiecte politice, economice și sociale. În 2017 am primit titlul ”Femeia anului” în jurnalism. În 2016 am urmat cursul de pregătire antitero, organizat de Serviciul de Informații și Securitate. Am fost singurul jurnalist distins cu medalia aniversară cu ocazia aniversării a 25-a a Poliției Naționale din Moldova. În calitate de finalist al concursului "Bursele Europene Japan Tobacco International​", am urmat în 2013 un stagiu la Euronews, la Bruxelles, Belgia. Deținător al numeroaselor diplome pentru colaborare cu structurile de forță și de drept din Moldova. 

Educație: Facultatea Jurnalism European și Comunicare, specializarea – jurnalism economic, Universitatea de Stat din Moldova

Specializarea în IT pentru business – masterat la Universitatea Tehnică a Moldovei

Detalii

  • e-mail: e-mail: : office@legal-monitor.md

Coordonatele