Maria Caniscev

Deține o vastă experiență în acordarea serviciilor juridice calitative persoanelor fizice și juridice din Moldova și din străinătate, în special în domeniile comercial-economic, civil, administrativ, al insolvabilității, etc. 

Din 2014 este avocat licențiat și mediator care activează în cadrul Cabinetului Avocatului ”Canișcev Maria”. Anterior, în 2007, a lucrat în calitate de funcţionar public în cadrul Direcţiei Agent Guvernamental din Direcţia Generală Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană a Ministerului Justiţiei, iar în perioada 2009-2013 a deținut funcția de juristconsult și administrator al companiei SRL ”Prolegis Grup” şi, prin cumul, Director adjunct şi Şef al Secţiei Judecăţi în cadrul companiei “Colect Capital Grup” SRL specializată în relații comerciale și debitare.


Studii
: Absolventa Universității de Stat din Moldova, Facultatea de Drept, Filiera Anglofonă, fiind desemnată și medaliată ca cel mai bun student absolvent al Facultății de Drept al anului 2007. Absolventa cursului de formare profesională în domeniul public în cadrul Miami-Dade County Public Schools, Miami, Florida, US.


În 2011 a absolvit cursul multidisciplinar de specializare „Administrator al insolvabilităţii”

În 2012 a absolvit cursurile de formare iniţială a mediatorilor.

În 2013 a obținut licența de avocat.

Detalii

  • E-mail E-mail : office@legal-monitor.md

Coordonatele